Cleries a Bolaños: “Junts sempre formarà part de la solució”

“Excloure el català de la Llei Audiovisual forma part de la seva agenda per al retrobament?” ha ironitzat

 

El portaveu de Junts per Catalunya al Senat, Josep Lluís Cleries, ha preguntat aquest dimarts al ministre de la Presidència, Félix Bolaños, “en què es basa per afirmar que el Procés està acabant“. El senador de Junts ha dit que la seva formació política és “de diàleg i d’acord, encara que ens vetin de la taula de diàleg“, i ha subratllat que “Junts sempre formarà part de la solució“. Ha lamentat que la taula de diàleg no tingués “ni ordre del dia ni contingut“, i que “tot quedés només en una foto“, a més de “l’altra foto colpidora“: la de el president Sánchez prenent un cafè amb el cap de la oposició mentre es reunia la taula.

 

El portaveu ha recordat al ministre que “les fractures i esquinços els van ocasionar el seu 155, el seu ‘a por ellos’ i els cops de porra“. També ha retret al Govern espanyol els “atacs constants a la llengua catalana” com passa amb la Llei Audiovisual: “Aquesta llei, que exclou el català, forma part de la seva agenda per al retrobament amb Catalunya?“, ha ironitzat.

 

Vostès parlen d’un diàleg sense presses, però els exiliats polítics, els acusats aquests dies de terrorisme sense proves, els perseguits pel Tribunal de Comptes i les seves famílies, i els 4.000 represaliats no ho veuen igual“, ha explicat Cleries, qui ha insistit : “la nostra resposta és independència i amnistia“.

 

 

 

 

Madrid, 21 de setembre de 2021