Presidenta Borràs: “Els ministres no ens trauran de la sequera ni compleixen inversions. Nosaltres no donem els nostres vots a canvi de res”

El candidat Xavier Amate, es conjura per liderar el canvi a Castelldefels, en un acte de campanya on l’ha acompanyat la presidenta Laura Borràs; el portaveu al Senat, Josep Lluís Cleries; i la diputada Pilar Calvo 

 

 

La presidenta Laura Borràs, ha defensat que “nosaltres no donem els nostres vots a canvi de res”, perquè “no necessitem ministres o consellers que venen a fer promeses que no compleixen, els ministres no ens trauran de la sequera, ni facilitaran inversions. La ministra Raquel Sánchez era alcaldessa de Gavà, i no ha fet res per solucionar el problema de Rodalies

La presidenta també s’ha referit a l’acord de claredat “per nosaltres la major claredat és la que ofereixen els resultats a les urnes”, per això ha defensat que “no podem marejar més la perdiu. Votar és el millor exercici de claredat”

Junts per Catalunya ha celebrat avui un acte de campanya a Castelldefels, on hi han participat la presidenta Laura Borràs, el candidat de Castelldefels, Xavier Amate; el portaveu al Senat, Josep Lluís Cleries; i la diputada Pilar Calvo. També hi han assistit el president comarcal, Pere Clota, i els caps de llista de la comarca, Oriol Anguera (Cornellà), Tomàs Caroz (Viladecans), Gerard Valverde (El Prat de Llobregat), Isidre Casas (Gavà), i el número 2 de Sant Boi de Llobregat, Joan Grané

El candidat Xavier Amate vol liderar el canvi que Castelldefels, perquè “és el moment de millorar els serveis al ciutadà, sempre amb les persones al centre, amb propostes concretes” i que l’administració ha d’estar al costat del ciutadà, les entitats i les empreses. A més, també ha afirmat que “sense civisme, no hi ha convivència, i això és un problema a Castelldefels. Hem de ser garants tant del civisme, com del territori. Tenim l’obligació de preservar els nostres espais naturals”

Per altra banda, el portaveu al Senat, Josep Lluís Cleries ha demanat el traspàs integral de Rodalies, perquè “si el PSOE posés tots els recursos per a Rodalies l’R2 funcionaria”. I ha lamentat que “el llamp que va caure és una gestió nefasta de Renfe i Adif i una desinversió crònica que patim amb Rodalies”. Cleries també ha afirmat que per aconseguir això cal un canvi de Govern de la Generalitat: “si no saben fer oposicions, no sabran com faran funcionar els trens”. En aquest sentit, ha afirmat que “reprovant la ministra Raquel Sánchez, ERC s’ha reprovat a si mateixa perquè han aprovat tots els pressupostos del govern aquesta legislatura”, per això ha afirmat que “cada tren que arriba tard ho ha fet amb el vot d’ERC”

La diputada al Congrés, Pilar Calvo, ha defensat la feina que fa Junts des de Madrid. Sobre la llei de l’habitatge, Calvo ha denunciat que la llei espanyola envaeix competències de Catalunya i ha criticat la complicitat d’ERC amb el govern espanyol: “que el Govern espanyol trepitja les competències de Catalunya és una constant, i ara ho veiem amb la Llei d’habitatge. I és ERC qui posa aquest pont al PSOE”

 

Castelldefels, 14 de maig de 2023.