Albert Batet visita la zona de l’incendi d’Artesa de Segre, els municipis afectats i el centre de comandament

El president del grup parlamentari de Junts per Catalunya ha expressat la seva preocupació per la simultaneïtat de tres incendis forestals

El president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, ha visitat la zona de l’incendi d’Artesa de Segre, els municipis afectats i el centre de comandament, on s’ha reunit amb els cossos de seguretat i emergències.

Durant la visita, Batet ha traslladat el suport de Junts per Catalunya a alcaldes i alcaldesses, Bombers, Protecció Civil, Mossos d’Esquadra, Agents Rurals, ADFs i voluntaris.

Així mateix, ha expressat la seva preocupació per la situació actual arreu del país, amb la simultaneïtat d’incendis forestals a la Noguera, al Solsonès i a la Terra Alta, a causa d’una situació climatològica extrema per les altes temperatures i per la sequera.

En aquest sentit, ha alertat que la coincidència de tres incendis forestals en el conjunt del país fa que no es puguin destinar tots els efectius necessaris en cada un dels focs. Per això, ha demanat responsabilitat i prudència a tothom.

La diputada i l’alcaldessa de L’Albi, Anna Feliu, i els diputats Jeannine Abella i Salvador Vergés han acompanyat el president del grup parlamentari per conèixer la situació de primera mà.