Albert Batet: “El rebuig d’ERC a les esmenes de Junts demostra que la seva mà estesa només és amb el PSC i amb els Comuns”

El president del grup parlamentari insta el partit del president Aragonès a dir si vol i si executarà el projecte del Hard Rock a la Costa Daurada

El president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, ha lamentat que Esquerra hagi anunciat avui que rebutjarà totes les esmenes presentades per Junts per Catalunya als Pressupostos de la Generalitat. “ERC demostra que la seva mà estesa només és amb el PSC i amb els Comuns”, ha afirmat aquesta tarda durant la presentació de les esmenes als Pressupostos a Tarragona. 

Batet ha recordat que la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas, “va dir i repetir al Parlament durant el debat d’esmenes a la totalitat que Esquerra tindria la mà estesa amb Junts, però ja veiem no era una voluntat real”

A parer seu, “el president Aragonès ha triat la confortabilitat autonòmica” davant de la possibilitat d’escollir entre la majoria del 52% independentista o un tripartit autonomista.

Per aquesta raó, el president del grup parlamentari ha argumentat que Junts per Catalunya és l’única alternativa al tripartit autonòmic. “Junts per Catalunya som els de la Catalunya del sí. En canvi, el tripartit és la Catalunya del no, del no sabem o del ja veurem. És a dir, la nova versió del Dragon Khan”, ha advertit.

En aquest sentit, Batet ha instat ERC “a dir, aquí a Tarragona, si vol o no vol el Hard Rock; si farà o no farà el Hard Rock”.