Albert Batet

Albert Batet: “Defensem abaixar l’Impost de Successions a les esmenes als Pressupostos, com vol la majoria de catalans. El tripartit s’hi sumarà o donarà l’esquena a la gent?”

“Ja n’hi ha prou de cargolar els catalans amb impostos”, afirma

El president del grup parlamentari, Albert Batet, ha interpel·lat el tripartit d’Esquerra, PSC i d’En Comú Podem sobre la rebaixa de l’Impost de Successions, com defensa Junts per Catalunya en les esmenes als Pressupostos de la Generalitat i com vol la majoria de catalans, segons indica l’enquesta del Centre d’Estudis d’Opinió publicada ahir. “El tripartit se sumarà a les esmenes de Junts per Catalunya en aquesta matèria o donarà l’esquena a la gent?”, ha afirmat. 

En aquest sentit, Batet ha defensat que “ja n’hi ha prou de cargolar els catalans amb impostos”. Per això, durant una roda de premsa a Girona per presentar les esmenes a les comarques gironines, també ha repassat la resta de mesures per a una fiscalitat justa, com és abaixar el tram autonòmic de l’IRPF a les rendes més baixes i deflactar l’IRPF o promoure incentius fiscals per evitar el despoblament rural.

 

Girona, 24 de febrer de 2023