Vicepresident Puigneró: “Aquest Govern salvarà la llacuna de la Ricarda i al mateix temps no deixarà trinxar l’economia del país”

Puigneró acusa el govern espanyol de no tenir un “interès real” en ampliar el Prat i en torna a reclamar la gestió

El vicepresident de la Generalitat, Jordi Puigneró, ha reiterat que el Govern de la Generalitat “salvarà la llacuna de la Ricarda” i ha assegurat que “al mateix temps no deixarà de trinxar l’economia del país”: “només així podrem garantir un futur per a les noves generacions i pel país”, ha reblat. Des del Parlament, el vicepresident ha fet una crida a fer “compatible” el creixement econòmic i el medi ambient: “Barcelona i Catalunya necessiten un aeroport intercontinental i sostenible ambientalment”

Per altra banda, Puigneró ha acusat al govern espanyol de no tenir un “interès real” en ampliar l’aeroport del Prat i de “carregar-se” el projecte en una setmana. D’aquesta manera, el vicepresident ha reclamat una vegada més el traspàs de la gestió de l’aeroport del Prat: “Catalunya no pot seguir ni un minut més depenent en matèria d’infraestructures d’un Estat que governa contra els interessos de Catalunya”

Puigneró ha recalcat el “paper cabdal” dels aeroports de Girona i Reus i la seva connexió en alta velocitat amb El Prat: “des del Govern no entenem una solució aeroportuària a Catalunya sense Reus i Girona. Necessitem tenir els tres aeroports connectats amb alta velocitat ferroviària. Hem de fer competitius i atractius aquests dos aeroports”

 

 

Barcelona, 13 d’octubre de 2021.