Laura Borràs: “La independència és el motor de canvi i de futur capaç de garantir el progrés i el benestar dels ciutadans de Catalunya”

Junts encara l’última jornada de la campanya de recollida d’avals per presentar-se a les eleccions del 14F i presentar “una alternativa de canvi real a la situació de Catalunya

“L’independentisme és una força de futur, de canvi i de transformació, capaç de satisfer les aspiracions nacionals de la ciutadania de Catalunya i que, alhora, ens permeti créixer en benestar social, riquesa i en progrés”. Així ho ha afirmat la candidata de Junts a presidir la Generalitat de Catalunya. Ho ha dit a Sant Joan Despí, on Borràs ha visitat el punt de recollida de signatures per a les eleccions del 14F, coincidint en el darrer dia d’aquesta campanya de recollida d’avals. Segons Borràs, la gestió de la pandèmia “ha mostrat els límits de l’autonomia. Hem vist que no podem lluitar contra els grans reptes si no tenim capacitat de decisió plena i tots els recursos”, i ha afegit que “l’autonomisme ens aboca a una situació insostenible”. Davant d’això, Borràs ha presentat la independència com “el canvi real” i ha reivindicat Junts com l’única garantia de tenir “un Govern i un Parlament forts, que avancin cap a la independència precisament per lluitar contra la pandèmia i tots els reptes que se’ns presentin per davant”. El canvi no és més autonomia. El canvi és la independència”, ha reblat. 

Últim dia de la campanya de recollida de signatures

Aquest diumenge, 3 de gener, és l’últim dia de la campanya de recollida de signatures que la formació independentista va engegar el passat 27 de desembre. Borràs ha mostrat el seu agraïment a “la gent de Junts d’arreu del territori que heu permès fer aquesta recollida de signatures” així com “a tota la gent que ens heu donat el vostre suport”. Finalment, la candidata s’ha mostrat convençuda que Junts assolirà les firmes necessàries per a poder-se presentar a les eleccions del 14 de febrer.

Sant Joan Despí, 3 de gener de 2021