Laura Borràs: “Hi ha un desembarcament del PSOE a l’escenari electoral català. Salvador Illa ha decidit prioritzar interessos electorals a concentrar-se per treballar per la ciutadania”

La candidata de Junts lamenta que el PSOE hagi pres aquesta decisió i recorda que el PSC “segueix sent el PSC del 155 i que no respecta els resultats democràtics. Ens confirma que el PSC és el PSOE”.

La candidata a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, ha sentenciat en una atenció a mitjans a Vilanova i la Geltrú, després de conèixer-se la notícia que el ministre de Sanitat, Salvador Illa, serà el candidat del PSC a la presidència, que “hi ha un desembarcament del PSOE a l’escenari electoral català. Salvador Illa ha decidit prioritzar interessos electorals a concentrar-se per treballar per la ciutadania”. En aquesta línia, ha lamentat que el PSOE hagi pres aquesta decisió i ha recordat que el PSC “segueix sent el PSC del 155 i que no respecta els resultats democràtics. Ens confirma que el PSC és el PSOE”.

Borràs ha acompanyat aquest dimecres al matí els afiliats del partit que estan recollint avals i signatures perquè Junts es presenti a les eleccions del 14-F. La candidata ha visitat Valls, Reus i finalment Vilanova i la Geltrú. En aquest sentit, Borràs ha celebrat la participació en la recollida de signatures i ha assenyalat que “som un partit nou, necessitem aquests avals per presentar-nos a les eleccions del 14-F i poder-les guanyar. Hem fet un procés radicalment democràtic de primàries i aquesta és l’altra part que necessitem completar per arribar a les eleccions del 14-F”.

Barcelona, 30 de desembre de 2020