Junts per Catalunya engega un nou procés de primàries per ocupar els primers llocs de les llistes electorals a les eleccions del 14-F

Elsa Artadi assegura que Miquel Iceta s’ha convertit “en la Inés Arrimadas del 21-D, en la persona que acabarà confluint el vot útil de l’unionisme, després de la desfeta de Ciutadans”

La vicepresidenta del partit celebra l’alta participació de la militància en la presentació de candidatures: un total de 127 persones. 

Junts per Catalunya ha engegat la segona fase de primàries del partit, que tenen com a objectiu configurar les llistes a les eleccions al Parlament de Catalunya el proper 14-F. En aquesta segona fase, hi concorreran un total de 127 persones, que opten a ocupar els primers llocs de les candidatures a les quatre circumscripcions electorals. Aquest dilluns ha començat la campanya en què els candidats donen a conèixer les seves propostes i acabarà el proper cap de setmana amb les votacions. En una roda de premsa telemàtica, la vicepresidenta i portaveu, Elsa Artadi, ha celebrat aquesta extraordinària participació i mobilització de la militància en aquest procés “inèdit de primàries obertes, on la militància té veu en la confecció de les llistes” i  s’ha mostrat convençuda que serà una mobilització que “es traduirà en una mobilització de l’electorat el 14-F. Seran unes eleccions que estic convençuda que tornarem a guanyar”.

Precisament, Artadi ha apel·lat a fer una campanya en positiu i ha advertit que el “rival de l’independentisme” són els partits del 155 “i principalment el PSC, que mana a Madrid amb els Comuns, i que es nega a trobar la solució política a Catalunya que passa per l’autodeterminació i l’amnistia”. Artadi també ha considerat que el líder dels socialistes catalans, Miquel Iceta s’ha convertit “en la Inés Arrimadas del 21-D, en la persona que acabarà confluint el vot útil de l’unionisme, després de la desfeta de Ciutadans”.

Barcelona, 7 de desembre de 2020