Junts inicia una campanya de recollida de signatures per presentar-se a les eleccions del 14-F al Parlament de Catalunya

La campanya electoral es finançarà a través de préstecs dels candidats, de les persones afiliades i simpatitzants

Junts per Catalunya iniciarà el proper diumenge 27 de desembre una campanya de recollida de signatures necessàries perquè el partit es pugui presentar a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14-F. Com a nova formació que concorre per primera vegada a uns comicis al Parlament, i tal com estableix la llei electoral, cal presentar davant les Juntes Electorals Provincials avals equivalents a un 0,1 % del cens electoral de cada circumscripció. Amb aquest objectiu, des del proper diumenge i fins al diumenge 3 de gener, es farà un desplegament territorial de recollida de signatures a centenars de punts del país, que es poden consultar al web www.junts.cat.

Una campanya finançada a través de préstecs

En línia amb l’esperit de Junts per Catalunya, un partit que es construeix entre tots els afiliats i afiliades, la campanya electoral es finançarà a través d’aportacions ciutadanes i de préstecs en format de donatiu dels candidats, afiliats i simpatitzants. D’aquesta manera, Junts per Catalunya no dependrà de crèdits amb entitats financeres sinó de la força de la gent.

Barcelona, 24 de desembre de 2020

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on telegram