Junts inicia una campanya de recollida de signatures per presentar-se a les eleccions del 14-F al Parlament de Catalunya

La campanya electoral es finançarà a través de préstecs dels candidats, de les persones afiliades i simpatitzants

Junts per Catalunya iniciarà el proper diumenge 27 de desembre una campanya de recollida de signatures necessàries perquè el partit es pugui presentar a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14-F. Com a nova formació que concorre per primera vegada a uns comicis al Parlament, i tal com estableix la llei electoral, cal presentar davant les Juntes Electorals Provincials avals equivalents a un 0,1 % del cens electoral de cada circumscripció. Amb aquest objectiu, des del proper diumenge i fins al diumenge 3 de gener, es farà un desplegament territorial de recollida de signatures a centenars de punts del país, que es poden consultar al web www.junts.cat.

Una campanya finançada a través de préstecs

En línia amb l’esperit de Junts per Catalunya, un partit que es construeix entre tots els afiliats i afiliades, la campanya electoral es finançarà a través d’aportacions ciutadanes i de préstecs en format de donatiu dels candidats, afiliats i simpatitzants. D’aquesta manera, Junts per Catalunya no dependrà de crèdits amb entitats financeres sinó de la força de la gent.

Barcelona, 24 de desembre de 2020