Junts aposta per l’autovia Lleida-Balaguer 2+2 i l’ampliació del polígon industrial a la capital de la Noguera

El president del grup parlamentari, Albert Batet, alerta que no hi poden haver comarques de primera i comarques de segona

El president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, s’ha desplaçat avui a Balaguer, on ha visitat dues empreses al polígon industrial Campllong. Des de la capital de la Noguera, Batet ha alertat que “no hi poden haver comarques de primera i comarques de segona”, raó per la qual ha exigit inversions i oportunitats arreu del territori i projectes arreu del país. 

Sobre l’autovia Lleida-Balaguer, el president del grup parlamentari ha dit que “el president Aragonès va visitar Balaguer la setmana passada i va anunciar que l’ampliació de l’autovia no és una qüestió de carrils. Des de Junts, apostem fermament per l’autovia 2+2”.

A més, després de visitar el polígon industrial Campllong, Batet ha alertat de la manca d’inversions i manteniment, davant la qual “Junts per Catalunya i Junts per Balaguer apostem per l’ampliació i millora del polígon industrial”. “Per garantir tot això cal un canvi, un vot útil, un revulsiu que només garanteix Junts per Catalunya amb la candidata Gemma Trilla”, ha conclòs.