Elsa Artadi: “Hem d’avançar des de la unitat i amb propostes concretes. Junts i forts, aconseguirem el nostre objectiu que és la independència de Catalunya”

La vicepresidenta i portaveu del partit demana seguir amb la lluita per l’alliberament nacional, però alhora reivindica treballar per a un projecte cap al futur

La vicepresidenta i portaveu de Junts Elsa Artadi ha reivindicat que l’independentisme cal que “avanci des de la unitat i amb propostes concretes. Junts i forts, aconseguirem el nostre objectiu: La independència de Catalunya”. Així s’hi ha referit durant la tradicional ofrena floral al monument de Rafael Casanova de la Diada Nacional de Catalunya d’enguany. Artadi ha demanat seguir amb la lluita per l’alliberament nacional, però alhora, ha reivindicat treballar per a un projecte cap al futur. La vicepresidenta, però, ha volgut recordar el de confrontació que ha escollit l’Estat contra el poble de Catalunya: “Durant els pitjors moments d’aquesta crisi sanitària, el govern espanyol ha aprofitat per recentralitzar, per retirar el tercer grau dels presos polítics, per seguir perseguint l’exili, ara amb un nou atac des del jutjat número 13 mentre ajuden a fugir el rei espanyol”.

Finalment, Artadi ha apel·lat a la ciutadania perquè la Diada d’enguany sigui igual de reivindicativa de sempre, “amb tota la responsabilitat de tota la ciutadania.  Estem segurs que tothom ho farà amb la màxima responsabilitat per garantir la seguretat i la salut de tots”

Barcelona, 11 de setembre de 2020