Diputats de Junts visiten el Ripollès per conèixer la realitat industrial de la comarca

El president del Grup parlamentari, Albert Batet, conjuntament amb altres diputats, s’ha reunit amb els responsables de Comforsa, una companyia referent a la comarca

El president del Grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, i els diputats Jordi Munell -també alcalde de Ripoll-, Glòria Freixa, Ramon Tremosa, Joan Canadell, Ferran Roquer, Judith Toronjo i Salvador Vergés han visitat aquest matí el Ripollès per conèixer la realitat del sector industrial de la comarca.

La delegació de Junts per Catalunya s’ha reunit amb els responsables de l’empresa Comforsa, referent industrial del Ripollès que es dedica a la siderometal·lúrgica i que treballa, principalment, per al sector de l’automoció. “Des del Parlament tenim la voluntat d’impulsar mesures que potenciïn el teixit empresarial de Catalunya. Ens cal donar suport a les empreses per tal que es reverteixi en la creació de més llocs de treball”, ha apuntat Batet.

Comforsa compta amb 350 treballadors de forma directa i genera ocupació indirecta a partir de la contractació de proveïdors de la mateixa comarca però també en d’altres de la demarcació per un valor d’uns 80 milions d’euros els darrers 6 anys. En aquest sentit, l’empresa exporta el 100% de la seva producció a mercats internacionals.

Un cop finalitzada la visita, els diputats de Junts han celebrat una reunió interna de treball a Ripoll.

 

 

Campdevànol, 22 d’octubre de 2021