Borràs: “L’ONU denuncia que s’han vulnerat els drets del president Puigdemont. Contra un Estat no democràtic, hem de persistir”

El candidat i alcalde Rubén Biarnés afirma que “no es pot permetre que ERC amenaci als morencs a que perdin serveis”

Junts celebra un acte de campanya a Móra d’Ebre amb la presidenta Laura Borràs; el candidat i alcalde Rubén Biarnés; el president del grup parlamentari, Albert Batet; i la presidenta de la vegueria de les Terres de l’Ebre, Annabel Marcos

 

La presidenta Laura Borràs ha valorat la sentència de l’ONU que dona la raó al president Puigdemont, “la declaració de l’ONU denuncia que s’han vulnerat els drets del president Puigdemont, però també els drets de tots els que el vam votar. Contra un estat no democràtic, el que hem de fer és persistir. Per això Borràs ha argumentat que “no podran resoldre el problema amb Catalunya fins que no resolguin el problema que tenen amb la democràcia”

Per altra banda, la presidenta lamentat que “el Govern d’Aragonès havia de ser el govern de la independència i s’ha convertit en el govern de la incompetència” i que “és un govern que no sap liderar”, per això ha afirmat que “la millor garantia que oferim des de Junts és la solvència sense aparcar la independència, mentre altres aparquen la independència i abonen la incompetència”. 

Junts per Catalunya ha celebrat un acte de campanya a Móra d’Ebre amb la presidenta Laura Borràs; l’alcalde i candidat Rubén Biarnés; el president del grup parlamentari, Albert Batet; i la presidenta de la vegueria de les Terres de l’Ebre, Annabel Marcos. 

L’alcalde i candidat Rubén Biarnés ha criticat el govern d’ERC:  “sembla que hagin de venir de fora per dir el que hem de fer aquí”, perquè “la inversió de l’hospital de Móra no és d’ERC, l’han feta els morencs i morenques amb 75.000 euros any. No es pot permetre que ERC amenaci als morencs a que perdin serveis”. Biarnés ha defensat la seva gestió al capdavant de l’ajuntament, afirmant que “Móra està prosperant”

El president del grup parlamentari, Albert Batet, ha afirmat que aquestes eleccions han de ser un “plebiscit” a la gestió d’ERC, perquè els propers comicis “van d’avançar o de retrocedir, de solvència o d’incompetència, de Junts o de tripartit”. Per això ha defensat que el vot a Junts és un vot que val per dir que “amb la incompetència nosaltres no hi volem ser, el que ha passat aquests últims temps al Govern de Catalunya ens ha fet passar vergonya a tots”. En aquest sentit, Batet ha posat d’exemple els episodis de la gestió de l’executiu d’Aragonès amb la sequera o l’organització de les oposicions. “Davant de la incompetència, solvència, davant d’ERC, Junts”, ha refermat. 

Batet també ha aprofitat la seva intervenció per mencionar la resolució de l’ONU que dona la raó al president Puigdemont, per això ha afirmat que “quan persistim el poble de Catalunya, guanyem, aquest és l’exemple del president Puigdemont”

Per la seva part, Annabel Marcos ha lloat l’alcalde Rubén Biarnés, afirmant que “la teva gestió i el teu compromís pels veïns i veïnes de Móra d’Ebre farà que el 28 de maig revalideu l’alcaldia i tornis a ser l’alcalde de Móra d’Ebre”.

 

Móra d’Ebre, 18 de maig de 2023.