Albert Batet

Batet, al president Aragonès: “Deixin de fer passar vergonya a tot el país”

Junts exigeix al president Aragonès que prengui decisions

El president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, Albert Batet, ha exigit avui al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que “doni explicacions i prengui decisions” després del fiasco en les oposicions de treballadors de la Generalitat. “Deixin de fer passar vergonya a tot el país. Ja n’hi ha prou d’incompetència i de desgovern”, ha exigit Batet. 

“Vostè està desaparegut. No ha donat la cara. Aquest nyap requereix l’assumpció de responsabilitats al més alt nivell i el més lògic hauria estat que la mateixa consellera de la Presidència li hagués presentat la dimissió”, ha advertit el president del grup parlamentari. A parer seu, “aquesta mala gestió no se soluciona amb un cap de turc ni es tapa amb el cessament de l’última directora general que ha arribat fa uns mesos”.

Segons Batet, les proves d’estabilització d’interins són “el colofó final amb què han superat tots els límits de la incompetència”. En aquest sentit, Batet ha alertat que cada setmana hi ha una nova mostra sobre la mala gestió del Govern: “la insolvència dels seus consellers fa passar vergonya a tot el país”. En primer lloc, amb l’ús electoralista de les institucions “amb el conseller Campuzano prometent residències i la consellera Mas prometent un xec universal de 100 euros per material escolar a una setmana de començar la setmana electoral”. “És el Govern dels xecs i de les residències a canvi de vots”, ha etzibat.

Batet també ha advertit del desgavell crònic del Govern. En primer lloc, amb la insolvència permanent del conseller Cambray, “incapaç d’afrontar les reformes imprescindibles del sistema educatiu com el fracàs de l’abandonament escolar”. En segon lloc, amb la manca de credibilitat del conseller Juli Fernàndez, “que ha d’impulsar la Ronda del Vallès quan sempre s’hi ha manifestat en contra”. I també amb la consellera Jordà, “que en la gestió de la sequera destaca per la seva incompareixença, quan tots estem fent esforços per trobar un bon acord”

“President, vostè diu que són el Govern del 80%. Té raó, són el Govern del 80% de descontents perquè vostès estan fent passar vergonya a la Catalunya sencera”, ha conclòs Batet, que ha exigit al Govern que rectifiqui ja que “així no es pot governar un país”.