Aurora Madaula MOEcatcol

Aurora Madaula encapçala la Missió catalana d’Observació Electoral a Colòmbia

La segona secretària de la Mesa del parlament i membre de l’Executiva, Aurora Madaula i la diputada al Congrés dels Diputats, Mariona Illamola, han viatjat a Colòmbia coincidint amb les eleccions presidencials

Aurora Madaula ha encapçalat la Missió Catalana d’Observació Electoral a Colòmbia, coincidint amb les eleccions a la presidència, que s’han celebrat el 29 de maig, al país sud-americà.

És una missió transversal formada per 35 persones, entre elles, la diputada al Congrés dels Diputats, Mariona Illamola, per observar les eleccions presidencials coordinada per la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia. La Missió ha comptat amb el suport del Fons Català de Cooperació i entitats com Acció Catalana per La Pau i Observadors per la Democràcia (ODEM), així com altres diputats del Parlament de Catalunya.

Més enllà de Bogotà i Medellín, els diferents equips s’han estès pel territori i han dut a terme l’observació electoral a diferents col·legis electorals de Buenaventura, San Pablo, Apartadó, Turbo, Santander de Quilichao i Cantagallo, en què Madaula va viure el tancament electoral.

La diputada de Junts participa en la presentació de les conclusions de la Missió Catalana d’Observació Electoral en les eleccions a Colòmbia en aquest enllaç.