En fer el teu donatiu, has d’indicar nom, cognoms, DNI i adreça. Has de saber que les donacions als partits polítics gaudeixen de beneficis fiscals. En el període electoral no pots ingressar un import superior a 10.000€. Les persones jurídiques no poden fer aportacions als partits i els partits no poden rebre aportacions anònimes.

Junts.cat

Informació personal

Responsable del tractament: JUNTS PER CATALUNYA (JUNTS).
Finalitat del tractament: gestionar el teu donatiu.
Legitimació: el teu consentiment.
Destinataris: les teves dades hauran de ser comunicades a l’Agència Tributària per declarar el donatiu realitzat. En la resta de casos, les teves dades no seran cedides a tercers si no és per obligació legal o per donar compliment a la finalitat del tractament autoritzada.
Drets: pots exercir, entre d’altres, els drets d’accés, rectificació i supressió de les teves dades a l’adreça dpd@junts.cat. També tens dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si creus que el tractament de les teves dades no ha estat adequat (www.aepd.es)
Informació addicional: pots consultar informació més detallada sobre la nostra política de protecció de dades a la web www.junts.cat/privacitat
Tractament de dades personals Required
Informació de la targeta de crèdit
El pagament serà encriptat de forma segura per SSL.

Donació total: 10€