Nogueras: “Tots els recursos de l’Estat espanyol estan al servei d’acabar amb nosaltres i amb la nostra nació”

Pedro Sánchez, Irene Montero, Yolanda Díaz, tots han mantingut l’ordre d’acabar amb l’independentisme. I després ens diran que els votem per evitar la dreta quan ells fan exactament el mateix”, ha assegurat la diputada al Congrés

 Junts acaba el vuitè dia de campanya a les eleccions del 23-J amb un acte a Calella, a l’Alt Maresme

La candidata al Congrés, Miriam Nogueras, ha continuat la campanya a les eleccions del 23-J a Calella, a l’Alt Maresme. En l’acte central d’avui, Nogueras ha denunciat els fets que es coneixien just aquest matí i que apuntaven a que una policia de l’Estat espanyol s’havia infiltrat en moviments independentistes durant tres anys. “Alguns han criticat que fem cursos de Defensa. Són els mateixos que volen fer la independència i no saben ni com funciona un Estat”, ha assenyalat Nogueras, ha assenyalat Nogueras. En aquest sentit, ha explicat que els governs espanyols duen a terme aquestes pràctiques a través d’una directiva d’intel·ligència que, sota aquesta empara, aquesta ordre es va fer el 2012 pel senyor Rajoy i el 2016 ho va repetir.

La candidata ha assegurat que aquesta pràctica es produeix en els diferents governs espanyols. Pedro Sánchez, Irene Montero, Yolanda Díaz, tots han mantingut l’ordre d’acabar amb l’independentisme. I després ens diran que els votem per evitar la dreta quan ells fan exactament el mateix”, ha dit Nogueras.

Aquesta directiva de seguretat , que es va fer en en temps del govern del PP, té com a primer objectiu acabar amb el terrorisme gihadista. El segon objectiu és acabar amb l’independentisme català” ha afirmat “Tots els recursos de l’estat estan al servei d’acabar amb nosaltres i amb la nostra nació. Som els únics que parlem clar per això ens volen fer callar”, hi ha afegit la candidata. “No som un problema polític, sinó una qüestió d’estat i pot fer servir tots els recursos en contra”, hi ha afegit Nogueras.

“Ni reencuentro, ni reconciliación, ni punyetes. Sánchez, Montero, Díaz i tots els amiguets de les esquerres han mantingut l’ordre d’acabar amb nosaltres i mentrestant d’altres fent politiqueta”, ha afirmat la candidata.

En el vuitè dia de campanya, Nogueras ha visitat el Maresme, una de les comarques més afectades pel caos i la mala gestió de Rodalies. “És una estafa, fa quinze anys que això passa. De cada 100 euros que ha d’invertir el govern espanyol a Rodalies de Catalunya només se’n inverteixen 24. A Madrid, de cada 100, se’n inverteixen 153”. “Catalunya no necessita caritat,  sinó els quartos”, hi ha afegit Nogueras.

En la seva intervenció, el candidat al Senat, Toni Castellà, també ha incidit en el cas de la policia infiltrada. “Una policia infiltrada que està disposada a tot. Això és una operació d’Estat, sense cap escrúpol i faran servir totes les eines per aturar a l’independentisme” Castellà ha assenyalat que “a la Unió Europea aquestes pràctiques no són acceptables perquè la infiltració només per la delinqüència, no per espiar l’adversari polític”. Castellà ha assenyalat directament el ministre de l’Interior, Fernando Grande-Marlaska, amb la col·laboració de Sumar . “És una operació per desestabilitzar-nos i els hi diem ben alt i ben clar que els desestabilitzarem i que no ens aturarem fins a aconseguir la independència. Necessitem suficients vots per passar de plantar cara a doblegar-los”, ha assegurat el candidat al Senat. “Això no va d’esquerres o dretes. La unitat d’Espanya passa per davant de qualsevol principi. I a més, finançada per uns pressupostos ingènuament votats per ERC”, ha assegurat. “

La diputada al Parlament, Judith Toronjo, ha assegurat des de Calella que “el Maresme és una comarca amb una gran potencialitat però no s’han fet les inversions que calen. Els recursos que arriben a d’altres territoris no arriben a la nostra comarca”, ha dit. “Estem farts d’aquest dèficit fiscal. En aquesta comarca patim Rodalies que vol dir arribar tard. És urgent reivindicar el traspàs urgent de Rodalies i que es faci la gestió del govern català, ha continuat

L’alcalde de Calella, Marc Buch, ha assegurat que “el 23-J ens juguem el futur. Ens ve l’extrema dreta, feixisme pur i dur. Ens enfrontem a un enemic molt potent. Ens estan avisant. I això posa encara amb més valor la feina de l’equip de Madrid. El 23-J no ens podem quedar a casa”.  Buch ha fet referència a l’1 d’Octubre a Calella. “Va ser un poble sencer i un poble unit que vam donar una lliçó al món i aquest ha de ser el camí”, ha assegurat l’alcalde.