Nogueras: “No em tremolarà el pols en continuar mantenint la posició. No farem president Pedro Sánchez a ‘cambio de nada’”

Junts per Catalunya aconsegueix 7 escons al Congrés dels Diputats, 3 per Barcelona, 2 a Girona, 1 a Tarragona i 1 a Lleida

La candidata al Congrés, Miriam Nogueras, ha assegurat, que “nosaltres sí que hem entès el resultat”. Ha reiterat el que ha dit durant tota la campanya “la nostra prioritat és Catalunya, no és la governabilitat de l’estat Espanyol. No ens mourem ni un mil·límetre, perquè nosaltres sí tenim memòria. No em tremolarà el pols en continuar mantenint la posició”.

Després d’aquestes eleccions, “s’obre una nova etapa, una etapa pel canvi, recuperar la unitat, les coses s’han de començar a fer de manera diferent. A Junts hem mantingut la posició i no ha estat gens fàcil fer-ho, hem rebut moltes pressions i crítiques, però sí que ha valgut la pena mantenir la posició” .

En la mateixa línia, Nogueras ha reiterat la proposta feta al líder d’ERC, Gabriel Rufián, per fer front unitari a Madrid. “Tenim molt clar el que ha passat aquests darrers quatre anys de legislatura. Tenim clar el que hem fet i tinc clar el que he dit. Nosaltres sí que tenim paraula, som absolutament conscients de la força que tenim ara i amb la força que tenim aquests 7 diputats. I no fallarem”.

Miriam Nogueras ha acabat la seva compareixença enviant una abraçada al president legítim de Catalunya a l’exili, Carles Puigdemont.